Schietpartij Groningen

18 hours agoGRONINGEN - Bij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond drie mensen gewond geraakt. Schietpartij in Populierenlaan in Groningen.


Pin Op Rijksoverheid Infographics

18 hours agoGRONINGEN - Door een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen zouden volgens de politie zaterdagavond rond 2000 uur twee mensen gewond zijn geraakt.

. De verdachte werd door de politie aangehouden. Zaterdag 09072022 Nieuws Video. 19 hours agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond rond 20 uur drie mensen gewond geraakt.

17 hours agoGRONINGEN ANP Door een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen zijn volgens de politie zaterdagavond rond 2000 uur drie mensen gewond geraakt. Dat meldt de politie. NLNieuws juli 9 2022.

Al een half uur na de schietpartij hield de politie in de. Twee mensen zijn gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad. Er is een verdachte aangehouden.

Daarbij is een 19-jarige man uit Groningen gewond geraakt. Groningen Bij een schietpartij in het centrum van Groningen zijn twee personen gewond geraakt. Twee van hen zijn naar het.

17 hours agoGroningen Zaterdagavond is even voor 2000 een schietpartij in de Haddingestraat geweest. Door een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen zouden volgens de politie deze avond rond 20 uur twee mensen gewond zijn geraakt. Twee van hen zijn naar het.

Bij een schietpartij in de stad Groningen is zaterdagavond rond 2200 uur een 19-jarige man uit Groningen gewond geraakt. De schietpartij vond plaats aan de Boeg in de wijk. Groningen Bij een schietpartij in de Haddingestraat in de stad Groningen zijn zaterdagavond drie gewonden gevallen.

Daarbij zijn er twee gewonden gevallen. De schutter is aangehouden. Slachtoffer gewond politie zoekt man met opgeschoren haar 13 oktober 2021 1741 Groningen.

Dat meldt de politie. De melding werd om 1955 via het P2000 netwerk verzonden. Omstreeks 1957 uur werden meerdere politie-eenheden drie ambulances en.

19 hours agoDe hulpdiensten in Groningen zijn zaterdag 9 juli gealarmeerd voor een schietpartij op de Haddingestraat. Drie gewonden verdachte opgepakt Het incident vond gisteravond rond 20 uur plaats in de Haddingestraat bevestigt de politie op Twitter. 18 hours agoDrie mensen zijn gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad.

Door een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen zouden volgens de politie deze avond rond 20 uur drie mensen gewond zijn geraakt. Het incident vond rond 2000 uur vanavond plaats in de Haddingestraat. Deel dit artikel.

Groningen - Aan de Boeg in Groningen heeft zaterdagavond rond 2200 uur een schietincident plaatsgevonden. De straat wordt afgesloten. 9 juli 2022 Drie gewonden na schietpartij in GroningenVideo Groningen 9 juli 2022 Auto tegen boom Braambergerweg Drenthe 9 juli 2022 Stikstof demonstranten.

De politie heeft twee jongens 16 en 18 uit Groningen aangehouden als verdachten van een schietpartij op 15 januari aan de Boeg in hun woonplaats. Twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Groningen - Drie gewonden na een schietpartij in Groningen zaterdagavond.

19 hours agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de stad Groningen zijn zaterdagavond drie gewonden gevallen. Groningen is een plaats in de provincie Groningen en valt onder de P2000-regio Groningen. Volgens de politie is er meerdere keren.

TTR HAA 10-07-22 06. Schietpartij in centrum Groningen. 17 hours agoGRONINGEN ANP - Door een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen zouden volgens de politie zaterdagavond rond 2000 uur twee mensen gewond zijn geraakt.

Het is nog onduidelijk wat de juiste toedracht is. 16 hours agoBij een schietpartij zaterdagavond op een parkeerterrein aan de Rivierdijk in Hardinxveld is een man gewond geraakt. Het incident vond rond 2000 uur vanavond plaats in de Haddingestraat.

Drie gewonden bij schietpartij Groningen verdachte aangehouden.


Rood Dorp Wo 2 Oorlog Maastricht Nederland


Gerben Lochorn Huisarts Te Hoogezand Mag Gratis Kankertest Niet Uitdelen Van De Inspectie Algemeen Dagblad November 2010 Medisch Centrum Huisarts Medicijnen

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel